Luhatiellä vuotaa taas – Uusi vesijohtovuoto Luhatien alueella Viialassa

HS-Vesi tiedotti viimeksi tiistaina vesijohtovuodon korjauksesta Luhatien ja Hakatien välisellä alueella Akaan Viialassa. Perjantaina aamulla noin kello 8.00 havaittiin toinenkin vesijohtovuoto samalla alueella. Korjaustyöt kohteessa aloitettiin kello 9.00. Korjaustyöt aiheuttavat vesikatkon Luhatien, Hakatien ja Poikkikadun kiinteistöille noin kello 10 alkaen. Vesikatkon pituus on arviolta noin kaksi tuntia.

Mikäli vedessä esiintyy värivirhettä korjauksen jälkeen, vettä pyydetään juoksuttamaan. Asiasta on lähetetty myös tekstiviesti-ilmoitus vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa.

HS-Vesi pahoittelee vesijohtovuodosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?