Viiala-Lehti 40 vuotta sitten: Poliisilla liikkuva, rauhallinen juhannus

Torstaina 26. kesäkuuta

Poliisilla liikkuva, rauhallinen juhannus

Poliisin kertoman mukaan alueellamme meni juhannus suhteellisen rauhallisesti. Alueella ei ole merkittäviä leirintäalueita eikä suurempia huvipaikkoja, joissa työtä olisi riittänyt. Liikkuva poliisi pertioi Vanajalla, mutta sieltäkään ei kuulunut mitään erikoista. Poliisi oli keskittänyt erikoisesti ranta-alueille ollakseen apuna mahdollisen vesitapaturman sattuessa.
Tässä mielessä poliisi onnistui hyvin sillä hukkumistapahtumia ei sattunut alueen laajoilla ranta-alueilla lainkaan. Sensijaan mutta pientä kylläkin.
Aattona 20.6. tavoitettiin Toijalan sillalla törkeä rattijuoppoustapaus, ajoneuvona tällä kerralla moottoripolkupyörä.

Nyt on uimakoulun aika

Veden polsketta ja porinaa on taas kuultavissa Luttusissa, jossa liikuntalautakunta järjestää vuotuisen uimakoulun.
Uimakoulu alkaa maanantaina 30.06. ilmoittautumisella, jossa jokaisen uimakouluun tulijan toivotaan olevan paikalla. Ilmoittautuneiden mukaan järjestetään mm. vakuutus asiat ja ryhmäjaot.
Aamulla ensimmäisenä kokoontuvat klo 9.00 alle 9–vuotiaat klo 10.00 yli 9–vuotiaat ja klo 11.00 merkkien suorittajat. Ilmoittautumisen lisäksi maanantai sisältää leikkejä ja valvottua uimatoimintaa.

Peli-Veikot – Musan Salama sunnuntaina

III div. sarjaotteluiden kevätkierros päättyy ensi sunnuntaina ja Peli-Veikot saavat silloin vastaansa porilaisen Musan Salaman. Ottelu pelataan Urheilukentällä ja alkaa tavalliseen tapaan klo 15.
Kotivoitollaan Peli-Veikot kohentaisivat asemaansa vielä aika mukavasti, mutta MuSa ei ole suinkaan mikään helppo vastus, onhan se ottelun vähemmän pelanneenakin kolme pistettä Peli-Veikkoja edellä.
Tuleeko jälleen kotivoitto, se nähdään sunnuntaina Urheilukentällä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?