Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkihakua luotsaava Juha Hemanus: ”Suomalaisten solidaarisuudelle ja yhteisöllisyydelle tärkeää käyttöä kulttuuripääkaupunkiudessa”

Tampereen ja Pirkanmaan hanke Euroopan unionin vuoden 2026 kulttuuripääkaupungiksi pohjaa isosti kansalaisiin ja ruohonjuuritasolla tapahtuvaan tekemiseen. Luova johtaja Juha Hemanus tutustuukin kuntiin ja niiden kyliin mielellään polkupyörän selästä käsin. Hänen mukaansa 22 kunnassa on paljon aineksia, jotka tekevät maakunnasta huippukiinnostavan.Pirkanmaalaiset elävät jännityksessä ja odotuksessa, eteneekö Tampereen ja Pirkanmaan hakemus vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunkikisassa toiselle kierrokselle. Jatkoon pääsijät julkaistaan 24. kesäkuuta. Luova johtaja Juha Hemanus kiittelee niin Tampereen ja Pirkanmaan hakua hoitavaa kahdeksanjäsenistä tiimiä kuin maakuntalaisia, kuntia sekä lukuisia yhteisöjä ja tahoja aktiivisesta mukanaolosta historiallisessa hankkeessa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.