Katso täältä kevään 2020 uudet ylioppilaat Akaassa, Urjalassa ja Valkeakoskella

Akaan lukio

Aalto Niklas, Ahlman Valtteri, Ahvenjärvi Samuli, Aronen Viivi, Elonen Henriikka, Helenius Alfred, Hiltunen Mikko, Humala Ville, Inomaa Pinja, Jaakkola Atte, Jokela Ville, Järvenpää Sampo, Jääskeläinen Eero, Kandolin Eetu, Kansanaho Eevi, Kilponen Sanni, Koski Tommy, Kurki Jemina, Lahtinen Jere, Linnalampi Hanna, Liukkula Santeri, Lunti Sofia, Mahkonen Anniina, Mustonen Edwin, Mäntysaari Arttu, Naskali Tony, Nieminen Heidi, Niskanen Roosa, Nyyssönen Aku, Näsi Siiri, Paloluoma Nea, Peltomäki Julia, Piirainen Lotta, Pikkuharju Aino, Poikkimäki Vilma, Puhakka Riku, Puharinen Tino, Saartila Fanny, Sakala Jessica, Seppänen Neea, Suutari Sara, Toivettula Laura, Toivonen Jenni, Toivonen Juuso, Torkkel Jasmi, Tuomi Ville, Tyrväinen Aaro, Vintola Saku.

Valkeakosken Tietotien lukio

Aalto Eemil, Ahomaa Annika, Ahopelto Samuel, Arola Miisa, Astren Jiri, Blomberg Niklas, Ekholm Santeri, Haaja Veeti, Halonen Severi, Harkki Aleksi, Helasmäki Roosa, Hiltunen Milja, Honkala Katariina, Humala Sonetta, Hurme Nina, Hyppönen Emilia, Hyövälti Amanda, Hänninen Nelli, Ilomäki Eeli, Inkinen Iiro, Iskanius Tia, Isoherranen Satu, Jokelainen Henri, Jokinen Miska, Järvinen Matleena, Kalila Emilia, Kallio Riku, Karhu Saana, Kariniemi Lauri, Karisalmi Joonas, Kaukonen Katja, Kause Iris, Kesola Silja, Kivimaa Toivo, Kokkala Juuso, Kolehmainen Mikko, Kolu Jonne, Komulainen Siiri, Konola Jemina, Korja Alpo (kaksoistutkinto), Kortelainen Veikka, Kujanpää Karoliina, Kukkamäki Roosa, Kukkula Rasmus (kaksoistutkinto), Kuttila Mei Lin, Lager Kalle (kaksoistutkinto), Lahti Niina, Lahtinen Henni, Lahtinen Vili, Lamminpää Nea, Lappeteläinen Anni, Laurila Marika, Laurila Noora, Loppi Taika, Lumme Jaakko, Luukkonen Leevi, Lylynoja Sanni, Makkonen Akseli, Mettovaara Emil, Moisio Laura, Muhonen Maria, Mäkelä Emma, Mäkelä Niklas (kaksoistutkinto), Niemelä Timi, Niemi Atte, Nieminen Oona, Niittyaro Luukas, Nikkilä Annemari, Nurminen Vihtori, Nuutinen Miina, Painilainen Eetu, Pappila Heikki, Peltokangas Saara, Peltola Sanni, Peltonen Jasmin, Peltonen Niko, Perunka Sampo, Pietiläinen Miia-Riina, Pikkumaa Ella, Pirinen Henna, Puputti Saana, Puustelli Ella, Pyymäki Laura, Rahikainen Ellaliisa, Raivio Ruut, Rantanen Eemil, Rauhala Roosa, Rautiainen Ella, Rogulina Marina, Ruuskanen Oskari, Salmi Ilmari, Salmi Lauri (kaksoistutkinto), Salminen Eemeli, Salminen Vilma, Salo Eetu, Salo Laura, Salonen Teemu, Salonen Tuukka, Sarkaniemi Sampo, Savolainen Joona, Savolainen Leevi, Seppänen Elina, Simonen Sakke, Suomalainen Tuike, Suonto Tuuli, Tossavainen Ville, Tuominen Alisa, Tuominen Antti, Tuominen Enni, Uljas Klaus, Varje Jenny, Villberg Juuso, Virtanen Markus, Vuori Annika, Vuorinen Kaapo, Vuorinen Ron, Vuorio Tuuli, Wall Anna, Yltiö Tuire (kaksoistutkinto), Ylärakkola Vera, Zitting Ina.

Valkeakosken Tietotien aikuislukio

Koivuranta Marko, Lehtimäki Kamilla, Niemi Tuula, Poukkula Aino.

Väinö Linnan lukio (Urjala)

Mikko Hirvonen, Miili Inomaa, Jenna Juntunen, Jenna Kajander, Linda Karonen, Sofié Leikkilä, Elisa Liehu, Elli Maunuksela, Teemu Mäkinen, Matti Nieminen, Teemu Numminen, Onni Syrjälä, Kaarlo Tiili, Lauri Vanhakylä ja Joni Väistö.

Akaan Seutu julkaisee myös muista lukioista valmistuvien akaalaisten ylioppilaiden nimiä. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?