Näyttelijä Petra Karjalainen vaikuttui Come From Away -musikaalista Lontoossa, Tampereen Työväen Teatteri miehittää esityksensä tulevana syksynä

Samuel Harjanne on niittänyt mainetta musikaalien ohjaajana. Hän vastasi muun muassa Billy Elliotin ohjaamisesta TTT:ssa. Nyt hän marssittaa vuoden 2021 syksyllä Suurelle näyttämölle Come From Away -musikaalin. (Kuva: Tampereen Työväen Teatteri)Parikymmentä näyttelijäkonkaria pääsee tekemään Come From Away -musikaalia Tampereen Työväen Teatterissa, jonka ohjelmaan maailmalla vuolaita arvosteluja koko ajan keräävä kanadalais-amerikkalais pariskunnan Irene Sankoffin ja David Heinen kirjoittama ja säveltämä spektaakkeli tulee vuoden 2021 syyskaudella. TTT:n näyttelijä Petra Karjalainen näki sydämeenkäyvän toteutuksen viime vuoden loppupuolella Lontoossa Phoenix Theatressa, jonka esitys lumosi tamperelaistaiteilijan 30 ensimmäisen esityssekuntin aikana. Karjalainen pitää hittimusikaalin saamista Tampereen Työväen Teatteriin historiallisena saavutuksena. Hän odottaa, että Suurelle näyttämölle teoksen ohjaava Samuel Harjanne tekee työryhmänsä kanssa esityksestä teatteritaiteen suuren tapauksen. 
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.