Palmunlehvä-keräys auttaa akaalaisia ruokalahjakortein

Akaan Nuorkauppakamari, Akaan seurakunta ja paikalliset ruokakaupat toteuttavat yhteistyössä Palmunlehvä-keräyksen, jolla tuetaan paikallisia vaikeassa taloustilanteessa olevia perheitä ja yksinasuvia ruokalahjakorteilla.

Palmunlehvä-keräyksessä ovat mukana S- ja K-kaupat Viialasta ja Toijalasta, Tokmanni Kylmäkoskelta ja Allin Pirtti Toijalasta.

Lahjoittajat voivat lahjoittaa haluamansa summan lahjakortin muodossa. Lahjakortit ostetaan kauppojen kassoilta. K-ryhmän myymälät pyrkivät saamaan lahjakortit myös nettiin lähiaikoina. Allin Pirtistä voi ostaa lahjakortteja lounasannoksiin ja leivonnaisiin soittamalla, sähköpostilla tai paikan päältä.

Viialan, Toijalan ja Kylmäkosken diakonit noutavat lahjakortit kaupoista ja toimittavat ne tukea tarvitseville. Vaikeaan taloustilanteeseen joutuneet perheet tai henkilöt voivat olla suoraan yhteydessä alueensa diakoniin puhelimitse.

Akaan Nuorkauppakamarin jäsenille heräsi ajatus uudesta auttamismuodosta, kun paikallisessa Facebook-ryhmässä kyseltiin Joulupuu-keräyksen kaltaista tukemismahdollisuutta tässä vaikeassa taloustilanteessa. Akaan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu-lahjakeräyksen vuosittain auttaakseen vähävaraisia perheitä joululahjahankinnoissa. Myös tässä keräyksessä ruokalahjakortit ovat olleet osa auttamista jo usean vuoden ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?