Akaan Seudun juttuja luettiin maaliskuun aikana verkossa yli 0,3 miljoonaa kertaa – Luotettava paikallinen tieto kiinnostaa enemmän kuin koskaan

Akaan Seudun verkkolehden artikkelit kiinnostavat tällä hetkellä lukijoita enemmän kuin koskaan. Luetuimpien koukossa on useita koronavirusepidemiaan liittyviä uutisia ja tiedotteita. Kuvakaappaus Akaan Seudun verkkoanalytiikasta.

Akaan Seudun verkkolehden sivulatausten määrä ei ole koskaan ollut niin suuri kuin maaliskuussa 2020. Osoitteesta www.akaanseutu.fi löytyviä uutisia, haastatteluja, mielipidekirjoituksia ja muita artikkeleita käytiin kuukauden aikana lukemassa 334 635 kertaa.

Yksittäisiä käyntejä sivustolle kertyi 90 910 ja eri kävijöitä 32 003 kappaletta.

Akaan Seutu on merkinnyt verkossa kaikki koronavirukseen liittyvät artikkelit omaan Koronavirus-kategoriaan. Niitä julkaistiin 12.3–31.3. yhteensä 84 kappaletta ja luettiin 57 810 kertaa.

Kun mukaan lasketaan kaikki verkkolehden artikkelit maaliskuun ajalta, kymmenestä eniten sivulatauksia keränneestä jutusta kuusi liittyi koronavirukseen. Niistä suosituimpia olivat Akaan Seudun omat uutiset Akaalainen nainen sai torstai-iltana huokaista helpotuksesta ja Kaupunki ei tiennyt Taysin tekemistä karanteenipäätöksistä – Torstaina kerrottiin nollaluvuista, mutta ainakin kaksi akaalaista on edelleen kotona koronan takia. Suosittuja ovat olleet myös Forum Akaa -kolumnisarjassa julkaistut, koronavirusta ja akaalaisten jokapäiväistä elämää käsittelevät kirjoitukset.

Akaan Seutu julkaisee kaikki kaupungin tiedotteet

Akaan Seutu on sopinut Akaan kaupungin kanssa, että kaikki kaupungin koronavirukseen liittyvät tiedotteet julkaistaan Akaan Seudun verkkolehdessä maksuttomina artikkeleina. Näistä tiedotteista tuhansia sivulatauksia ovat keränneet ohjeistukset koronavirusta itsellään epäileville kaupunkilaisille sekä useat päivittäiset tiedotteet virukseen todetusti sairastuneiden ja altistumisen vuoksi karanteeniin asetettujen ihmisten määrästä Akaan vastuukunta-alueella.

Akaan Seudun täysitilaukseen ja digitilauksiin kuuluvilla digitunnuksilla pääsee lukemaan kaikkia osoitteessa www.akaanseutu.fi ilmestyneitä artikkeleita vuodesta 2013 saakka. Niitä on jo yli 15 000, ja lisää ilmestyy joka päivä.

Maaliskuussa julkaistiin myös uusi Akaan Seudun uutissovellus, joka sisältää uutisvirran ja näköislehden. Se toimii laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään iOS 10 tai Android 7.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?