Akaa varautuu koronatilanteen jatkumiseen – Kaupunki kerää nyt reserviä sosiaali- ja terveydenhuollon osaajista

Akaan kaupungin perusturvatoimi valmistautuu koronatilanteen jatkumiseen ja välttämättömien toimintojen turvaamiseen. Kaupunki etsii nyt sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia, jotka olisivat käytettävissä henkilöstötarpeen lisääntyessä.

– Onko sinulla mahdollisuus työskennellä sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä? Haluatko auttaa meitä tuottamaan palveluja hyvin myös sillä hetkellä, jos poikkeustilanne jatkuu ja vaikeutuu? Akaan kaupunki pyytää sinua ilmoittautumaan reserviin, jotta voimme tarvittaessa kutsua sinua avuksemme. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään sinua tai Akaan kaupunkia, kaupunki kysyy ja kertoo tiedotteessaan.

Ilmoittautumislomake löytyy Akaan kaupungin nettisivuilta Terveys ja perusturva –osiosta. Lisätietoja asiasta antaa Akaan ma. perusturvajohtaja Elina Anttila, 040 335 4270.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?