Diabeetikkojen tarvikejakelu keskittyy Toijalaan – muutoksia kiireettömässä vastaanottotoiminnassa

Toijalan ja Viialan diabeetikoiden maksuton hoitotarvikejakelu toteutetaan toistaiseksi torstaisin kello 14–16 Toijalan terveysaseman neuvolassa. Hoitotarvikkeet tilataan etukäteen soittamalla diabeteshoitajalle ma–to kello 12–13: Diabeteshoitaja Seija Laaki 040 335 2718, diabeteshoitaja Meiju Oksanen 040 335 2719, diabeteshoitaja Mirva Kukonlehto 040 335 2406.

Hoitotarvikkeet jaetaan Toijalan terveysasemalla, koska Viialan terveysaseman tiloissa käynnistyi erillinen hengitystieinfektiovastaanotto tiistaina 17.3. Tämän vuoksi kaikki muu toiminta Viialan terveysasemalla väistyy toistaiseksi.

Toijalan ja Viialan terveysasemien aikuisneuvolapalvelut on siirretty Kylmäkosken ja Urjalan terveysasemille.

Muutoksia terveyskeskuksen kiireettömässä toiminnassa

Akaan kaupunki tiedottaa, että koronatilanteesta johtuen terveyskeskuksen vastaanottopaikkoihin saattaa tulla muutoksia ja joitakin ei-kiireellisiä aikoja tullaan perumaan erityisesti riskiryhmiin kuuluvilta.

Vastaanottotoimintaa terveyskeskuksessa jatketaan normaalisti niin pitkään kuin olosuhteet ja henkilöstöresurssit sen mahdollistavat.

Mikäli olet tulossa vastaanotolle jonkin muun asian kuin hengitystieinfektion vuoksi ja sinulla on hengitystieoireita, Akaan kaupunki pyytää ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen puhelimitse ennen vastaanotolle tuloa.

Toijalan ja Viialan diabeetikoiden maksuton hoitotarvikejakelu toteutetaan toistaiseksi torstaisin kello 14–16 Toijalan terveysaseman neuvolassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?