Käsityökoulu Silmun töitä on esillä ikkunagallerioissa

Jaakko Pulkkinen, Onni Uotila, Elma Tapala, Jenna Koskela, Emmi Mattila, Jessika Jentala, Emma Väisänen ja Hulda Välimäki Kylmäkoskella kokoontuvasta Silmu 2 -ryhmästä esittelivät helmikuun alussa Kylmäkosken koulun pingviiniteosta. Kuvat Tarja Antola

Käsityökoulu Silmun töitä on nähtävillä ikkunagallerioissa sekä Viialassa että Kylmäkoskella. Töitä voi käydä katsomassa vaikka iltalenkillä, mikäli koronavirusohjeistus ei tuo liikkumiseen rajoituksia.

Viialassa Silmun töitä on esillä Viialan kirjaston rautatien puoleisissa ikkunoissa ja Kylmäkoskella Haavistontie 8:n päätyhuoneiston ikkunassa. Kylmäkoskella töitä voi nähdä myös autolla pihassa pyörähtäen.

Silmun opettajan Minna Poluksen mukaan työt näkyvät parhaiten hämärän ja pimeän aikaan.

Käsityökoulu Silmun töitä on Viialassa esillä kirjaston ikkunoissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?