Akaan seurakunta toimittaa ruoka-apua koteihin riskiryhmään kuuluville, sairastuneille ja karanteenissa oleville diakonia-asiakkaille

Akaan seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa ensisijaisesti puhelimitse: Marjo Perkiö 040 839 5975 (Viiala), Eeria Nieminen 040 709 1691 (Toijala ja Kylmäkoski) ja SatuTuulia Halkosaari 040 725 7418 (Toijala).

Seurakunta kertoo tiedotteessaan palvelevansa kaikkia diakonia-asiakkaita tasa-arvoisesti samoin kriteerein diakoniatyön virkamiesvastuulla.

Myönnetty diakonia-asiakkaiden ruoka-apu jaetaan diakoniatoimiston ovelta valmiiksi kassiin pakattuna hyvää hygieniaa käyttäen. Seurakunta toimittaa ruoka-apua koteihin vain riskiryhmään kuuluville sekä sairastuneille tai karanteenissa oleville diakonia-asiakkaille. Asianosaisten tulee olla tästä yhteydessä diakoniatyöntekijään. Seurakunnan mukaan muut asiakkaat voivat hakea myönnetyt avustukset edelleen toimistolta.

Myös EU-ruoka jaetaan valmiiksi kassiin pakattuna toimiston ovelta. Myös tästä tulee olla yhteydessä diakoniatyöntekijään ennen ruokakassin hakemista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?