Myös Palloliitto reagoi koronavirukseen: Akaa Futsal pelaa lauantaina Monarilla ilman yleisöä

Monarin katsomo ammottaa tyhjyyttään lauantaina pelattavassa Futsal-Liigan ottelussa Akaa Futsal-SoVo. Kuva: Mikko Peltoniemi

Akaa Futsal tiedotti perjantaiaamuna, että Palloliiton torstaisen linjauksen mukaisesti myös lauantaina pelattava runkosarjan päätöskierroksen ottelu Akaa Futsal-SoVo pelataan tyhjille katsomoille. Ottelu alkaa Toijalan Monitoimihallilla kello 16.

Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronavirusepidemiaan ja päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut, miesten Futsal-Liigan, naisten Futsal-Liigan ja miesten Futsal-Ykkösen runkosarjan päätöskierrokset, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset sekä valmentajakoulutukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Lue myös: Akaa-Volleyn liigapeli pelataan ilman yleisöä – Lentopalloliitto päätti koronaviruksen takia pysäyttää kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?