Ari-Pekka Wallenius konsertoi Loimussa

Uusi lauluntekijäklubi Loimu kokoontuu 1.3. kello 15 Akaan seurakuntasaliin. Raamattutunnin pitää Mirja Lassila aiheesta Jeesus kiusausten voittaja. Hän esittää myös teemaan liittyvän uunituoreen laulunsa.

Kahvituksen jälkeen konsertin pitää AriPekka Wallenius. Hän on monessa mukana ollut lauluntekijä, jonka nuoruuden bändi oli Sator. Sittemmin hän on ollut mukana sekä suomeksi että englanniksi esiintyvässä UR-peoplessa.

Ari-Pekka Wallenius on trubaduuri, joka on tehnyt yhteistyötä muun muassa Terapian, Check Pointin ja Jylistys-lastenlaulatusprojektin kanssa. Konsertin jälkeen yleisö antaa uuden laulun aiheen sähköisesti Johanna Särkkälälle.

Loimun aikana on kahvitarjoilu ja lapsille pyhäkoulu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ari-Pekka Wallenius esiintyy Loimussa. Kuva Hanna Wallenius

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?