Odotettu ensi-ilta: Panu Raipian ohjaama Komisario Palmun erehdys ensi-iltaan 25. tammikuuta Seinäjoella – dekkarikomedian muhevat roolihahmot kiehtovat ohjaajaa

Tampereen Komediateatterin teatterinjohtaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja Panu Raipia (keskellä) nauttii Mika Waltarin Komisario Palmu -dekkarikomedioiden parissa työskentelemisestä. Hänen viime kuukaudet ovat olleet työntäyteisiä, sillä mies on ohjannut kulttiteosta Seinäjoen Kaupunginteatterissa. Ikoniset virkavallan hahmot nähdään ensi-illassa lauantaina 25. tammikuuta. (Kuva: Jukka Kontkanen)Tamperelainen ohjaaja Panu Raipia, 51, ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, kun hän ohjaa Mika Waltarin kirjaan pohjautuvaa Komisario Palmun erehdys -dekkarikomediaa Seinäjoen Kaupunginteatterissa. Ensi viikon lauantaina ensi-iltansa saavan näytelmän suolana Raipia pitää kirjailijaneron henkeäsalpaavaa tekstiä ja hänen luomiaan muhevia roolihahmoja.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.