Sarjakärki Vehmaisten Urheilijat tulee Topan vieraaksi

Palloliiton Länsi-alueen futsalin kakkosen B-lohkossa Toijalan Pallo-49 saa vieraakseen sunnuntaina 12. tammikuuta lohkon kärkijoukkueen Vehmaisten Urheilijat. VehU on kymmenestä käymästään ottelusta  menettänyt vain kolme pistettä. Kakkosena olevaan Ylöjärven Ilves FS:ään on eroa kuusi pistettä. Topa on nostanut puolestaan sijoitustaan ja on nyt kuudentena. Peli Toijalan Monitoimihallilla alkaa jo kello 10.

Nokialta vierasvoitto

Teppo Tenkanen oli yksi Toijalan Pallon maalintekijöistä ottelussa Nokian Palloseuraa vastaan. Topa voitti ottelun 3–10. Arkistokuva Jukka Koskinen.

Vuosi 2020 alkoi Topan osalta hyvin, sillä vuodenvaihteen jälkeinen ensimmäinen sarjapeli toi vierasvoiton. Sunnuntaina 5. tammikuuta akaalaiset liittyivät siihen joukkoon, jotka ovat murjoneet Nokian Palloseuran selvästi. Keskimäärin yli kahdeksan maalia ottelua kohti on NoPS päästänyt palloja verkkoonsa kauden peleissään. Nyt Topa ylitti tuon keskiarvon 3–10 (1–3) -vierasvoitollaan.

Sarjan toiseksi viimeisenä oleva NoPS putosi kyydistä lopullisesti toisen jakson puolivälissä.

Topalle maaleja tekivät Janne Hevonoja 3, Jesse Järvi 2, Akseli Sormunen 2, Toni Niskala 1, Ere Salmi 1 ja Teppo Tenkanen 1.

TP-49/Veikot kakkosena

Yhdistelmäjoukkue Toijalan Pallo-49/Veikot on futsalin länsi-alueen viitosen lohkossa B jo kakkosena. Joukkueen esitys on ollut ihan kelpo, sillä pisteitä on tullut niin kotona kuin vieraissakin.

Torstaina 2. tammikuuta joukkue vieraili Oriveden Tuiskun vieraana. Vieraat pysyivät kärkijoukkueen tahdissa aina toisen jakson puoliväliin asti. Lopulta Tuisku meni menojaan. Voitto kotijoukkueelle kirjattiin 7–2 (1–0). Miko Jamrozinski ja Niko Mustonen olivat Topan maalintekijät.

Sunnuntaina 12. tammikuuta akaalaisilla on vuorossa kotiottelu. Joukkue kohtaa Toijalan Monitoimihallilla Lammin Vedon. Peli alkaa kello 18.