Akaan Kokoomus kutsuu kaupunkilaiset avoimeen keskustelutilaisuuteen perjantaiksi

Politiikan täyteinen kuukausi ja vuosi on nyt takana. Olemme päättäneet isoja asioita viimeisen vuoden aikana.

Positiivisimpina kärkinä saimme uuden kaupunginjohtajan Antti Peltolan luotsaamaan laivaamme, päätimme rakentaa Viialaan uuden koulun, ja hyvinvointikeskuksen rakentaminenkin on lähtenyt käyntiin.

Keskiviikkona 18. joulukuuta valtuustossa päätettiin kaupungin talousarviosta vastoin kaupunginjohtajan mielestämme erinomaista esitystä. Muun muassa tätä ja montaa muutakin paikallispoliittista asiaa pohdimme jo heti joulun pyhien jälkeen avoimessa yleisötapahtumassamme perjantaina 27.12. kello 18–20 Akaan kaupungin uudessa yhteisötilassa Toijalan rautatieasemalla.

Valtuustoryhmämme on osallistunut 16 joulutähden voimin Jennin Joulupuodin ja Viialan S-marketin järjestämiin joulukukkakeräyksiin. Suurkiitokset tämän ihanan keräyksen toteuttajille. Sen myötä saimme toimittaa kotona asuville vanhuksille hyvän Joulun toivotukset.

Valtuustoryhmämme haluaa toivottaa rauhallista Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta kaupunginjohtajallemme, viranhaltijoillemme, koko henkilöstöllemme, valtuutetuillemme sekä toki kaikille kaupunkilaisillemme.

 

Akaan Kokoomuksen valtuustoryhmä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?