Eläkeläispoliisit kokoontuivat kammarille kahvittelemaan – Puheissa pyörivät vuosikymmenten takaiset keikat

Valkeakosken poliisiasemalla tarjottiin perinteiset joulukahvit 3. joulukuuta Valkeakosken, Lempäälän, Toijalan ja Urjalan poliisiasemien eläkkeellä oleville poliiseille ja poliisiasemien työntekijöille. Paikalla oli eläkeläisiä päällystöstä ja päälliköstä kenttämiehiin, tutkijoihin ja sihteereihin saakka.

Paikalle oli saapunut noin 20 eläkeläistä, joista kauimmaiset saapuivat paikalle Kokkolasta saakka. Juttujen kirjo oli laaja, eikä tilaisuus hiljentynyt hetkeksikään. Puheissa keikkaa ajettiin vielä vuosikymmenien jälkeen.

 

Antti Uusipaikka

Valkeakosken poliisiasemn pitkä pöytä täyttyi eläkkelele jääneistä työntekijöistä tiistaina 3. joulukuuta. Kuva: Antti Uusipaikka

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?