Toijalan Mieskuoro konsertoi Kylmäkosken kirkossa

Toijalan Mieskuoroa kuullaan Kylmäkosken kirkossa Jouluyön ihme -konsertissa sunnuntaina 8.12. kello 17. Joulun ihmeen äärellä rauhoitutaan kuuntelemaan eri aikakausien joulumusiikkia. Lauluja kuullaan sekä ilman säestystä että Marja Karhun urkujen ja pianon säestyksellä. Konsertissa vierailevat myös Teiskon mieslaulajat ja Kylmäkosken lapsikuoro.

Konsertissa kuullaan myös molempien mieskuorojen yhdessä suurella miesvoimalla kajauttamia lauluja ja sellistin, lapsikuoron ja Toijalan mieskuoron esittämä Howard Blaken Avaruus tutusta joulunajan elokuvasta Lumiukko. Yleisö pääsee myös laulamaan itselleen joulutunnelmaa yhteislaulujen myötä. Konsertin johtaa Kaisa Tienvieri.

Toijalan mieskuoro esittää eri aikakausien joulumusiikkia Kylmäkosken kirkossa. Kuva Tiina Kauppinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?