Tiistaiseuran aiheena ovat jouluiset runot

Toijalan Seniorituvalla tiistaina 10.12. kello 15 kokoontuvan Tiistaiseuran aiheena ovat jouluiset runot. Osanottajat voivat valita taltioimastaan materiaalista omat runonsa ja tuoda esiteltäviksi muille läsnäoleville. Tilaisuus on avoin kaikille.

Vuodesta toiseen joulu houkuttelee myös luovaan työhön. Erityisen paljon joulu tuottaa ainutkertaista kirjallista materiaalia muun muassa erityisesti jouluksi julkaistavissa lehdissä. Suuri osa tästä materiaalista kokee kertakäyttötuotteen kohtalon: kerran julkaistuksi tulemisen ja sen jälkeisen unohduksen. Eräät kirjailijat ovat toteuttaneet erityiset joulurunokokoelmat. Runotarjonnalla on helpotettu juhlaohjelmistojen aikaansaamista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?