Millainen on huippuunsa varustettu tiepalveluauto? Hinauspalveluyrittäjä Heikki Rantalaiho toi Pirkanmaalle ”autoambulanssin”

Suomen nykyaikaisin tiepalveluauto löytyy Pirkanmaalta. H24:n yrittäjä Heikki Rantalaiho muistuttaa, että autoilijan päätoive on saada menopelinsä kuntoon tienpäällä, jotta hänen reissunsa voi jatkua. Hinauspalveluyrittäjä investoi moderniin kalustoon; pian vastaava autojen ambulanssi palvelee myös Satakunnassa, Päijät-Hämeessä, Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaan teillä autonsa kanssa pulaan joutuvilla on tästä viikosta lähtien tarjolla Suomessa huippuunsa varustettu tiepalveluauto. Hinauspalveluyrittäjä Heikki Rantalaihon mukaan suuri osa matkanteon keskeyttävistä ongelmista ja vioista pystytään hoitamaan paikan päällä. Monipalvelusta hyötyy eniten autoilija, joka pääsee jatkamaan eteenpäin. Hintavat hinaukset, turhat seisontapäivät, varaosien odotukset sekä odotukset huoltoon tai korjaukseen vähenevät merkittävästi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.