J. Jyrä musisoi Majataloillassa – puhujavieraana akaalainen asiantuntija Kirkkohallituksesta

J. Jyrän laulut kuvaavat ihmisen elämää suhteessa ympäristöön, toiseen ihmiseen ja Jumalaan. Kuva: Mika Nuorva

Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään sunnuntaina 15.9. Viialan kirkolla kello 17 teemalla Laupias akaalainen. Majataloillan aiheena on lähimmäisyys. Musiikkivieraaksi saapuu trubaduuri ja lauluntekijä J. Jyrä. Tämä eteläpohjalaiset juuret omaava muusikko esittää laulujaan kitaransa kanssa.

Jyrän laulut kuvaavat pienen ihmisen elämää suhteessa ympäristöön, toiseen ihmiseen ja Jumalaan.  Illan puhujavieras on akaalainen Kirkkohallituksen rippikoulutyön asiantuntija pastori Jari Pulkkinen. Pulkkinen pohtii puheessaan, mitä lähimmäisyys on Jeesuksen laupias samarialainen -kertomuksesta käsin.

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kohtaamaan ja laulamaan yhdessä. Yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Lapsille on pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloiltaan on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen

Pastori Jari Pulkkinen puhuu lähimmäisyydestä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.