Lauantain hunajaisella Almuklubilla soivat akaalainen ja tamperelainen pop ja irkkumusa

Akaalaisessa Tom & Jerry Triossa laulavat ja musisoivat Tommi (vas.), Jere ja Harri.

Akaan elävän musiikin yhdistys Almu järjestää syyskauden ensimmäisen Almuklubin Ravintola Leskirouvassa Toijalassa lauantaina 7. syyskuuta kello 21 alkaen. Kyseinen Hunajaklubi on osa Akaan hunajaviikkojen ohjelmaa, ja lavalle nousee kolme makoisaa bändiä.

Akaalainen Tom & Jerry Trio soittaa koti- ja ulkomaisia klassikkolauluja. Orkesteriin kuuluvat Jere (laulu ja kitara), Tommi (kitara ja taustalaulu) sekä Harri (kitara ja taustalaulu).

– Tulkinnoissa soivat Kalifornian auringonlaskut Nahkialanjärven yllä, kolmikko maalailee.

Maida Vale on akustishenkinen popbändi Tampereelta. Bändissä on siis viisi soittajaa: Sisko Pikkumäki (laulu), Roope Jokinen (viulu), Mika Lonka (akustinen ja puoliakustinen kitara), Aki Mäki (akustinen basso) sekä Marko Lahti (rummut).

Maida Vale on julkaissut kolme ep-levyä joista ensimmäinen oli englanninkielinen. Tänä kesänä yhtye soitti muun muassa Kaustisten kansanmusiikkifestivaaleilla, Pispalan karnevaaleilla ja Ämy-rockissa Hämeenlinnassa. Bändin soitossa kuuluu niin pop, punk, soul, blues ja jopa bossanova.

Akaalaisen Seonaidh-yhtyeen genre on Irish Folk & Bluegrass, eli pääosin luvassa on iloista irkkutunnelmaa. Yhtyeen jäsenet ovat Santeri Vallius (rummut/perkussiot), Kai-Markus Tolvanen (laulu, kitara), Klaus Tolvanen (huuliharppu, banjo, kitara) sekä Sunna Säynäjäkangas (taustalaulu, pillit, ukulele). Varsinaiseen kokoonpanoon kuuluvaa Timo Hyväristä tuuraa tällä keikalla Timo Luojus (kitara).

Almun Hunajaklubi on yleisölle ilmainen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.