Kiekot hajosivat Erämiesten sorsakisassa

Toijalan Seudun Erämiehet kilpailivat taas elokuussa perinteisestä sorsakisamestaruudesta. Seuran haulikkoradalla ammutussa kilpailussa savikiekot oli asetettu lentämään hieman normaalia hankalammista kulmista ja suunnista verrattuna normaaliin skeet- tai trap-ammuntaan. Pieni tihkusade lisäsi myös haasteita.

Kisa on saanut nimensä vuosittain 20.8. alkavan sorsastuskauden mukaan. Kilpailussa voi kokeilla reaktiokykyä ja osumatarkkuutta normaalia haulikkoharjoitusta paremmin. Ensimmäinen Sorsakisa ammuttiin jo vuonna 2011, ja tapahtumaa olivat silloin kehittelemässä Halkosuon Metsästysseuran ja Toijalan Seudun Erämiesten haulikkoaktiivit.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa, naiset ja miehet. Tänä vuonna pääpalkintona oli viime vuoden tapaan peuranvasa kummankin sarjan voittajalle. Kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet saivat myös kahvipaketteja.

Eniten kiekkoja hajotti Kiekun Seudun Erän Juho Viitaniemi, joka sai 25 kiekosta ammuttua 18.

 

Tulokset

Miehet:

  1. Juho Viitaniemi, Kiekun Seudun Erä (18), 2. Ari Virtanen, Toijalan Seudun Erämiehet (15), jaettu 3. Matti Rantanen, Kalvolan Ms. ja Tarmo Saarela, Halkosuon Ms. (9)

Naiset

  1. Eija Rantanen, Toijalan Seudun Erämiehet (10)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?