Aarre Nord johtaa Akaan vanhus- ja vammaisneuvostoa

Aarre Nord on Akaan vanhus- ja vaimmaisneuvoston uusi puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävässä Marjatta Kiveä.

Akaan vanhus- ja vammaisneuvosto on järjestäytymiskokouksessaan heinäkuussa valinnut puheenjohtajakseen eläkkeellä olevan sopimustoimitsijan Aarre Nordin. Nord edustaa neuvostossa Toijalan Eläkkeensaajia. Varapuheenjohtajaksi valittiin Akaan kansallisia senioreita edustava eläkkeellä oleva pankinjohtaja Martti Nykänen.

Neuvosto on kuntalain mukainen vaikuttamiselin, jolla ei ole virallista päätösvaltaa. Lain mukaan neuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön ja vammaisten henkilöiden hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka heidän tarvitsemiensa palvelujen kannalta.

Jäseninä Akaan neuvostossa ovat Lea Järvinen (Akaan Reumayhdistys ry), Marjatta Kivi (Toijalan Seudun Sydänyhdistys ry), Veijo Rantanen (Akaan seudun invalidit ry), Arja Raiski (VR:n Eläkeläisten liiton Toijalan osasto ry), Kari Sulander (Viialan Eläkeläiset ry), Riitta Suominen (Akaan Seudun Kuulo ty) ja Marjatta Systä (Akaan seudun Ruskat ry).

Vanhus- ja vammaisneuvoston toimikausi on valtuustokausi.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.