Sykkeellä valmistetaan mehiläisvahakangasta – kuppilassa kokoonnutaan kerran kuussa

SPR:n Akaan osasto on jo vuosien ajan järjestänyt ystävänpäivän aikoihin ohjelmallisen iltapäivän toimitila Sykkeellä, ja aina osanottajat ovat toivoneet, että samanlaista yhdessäoloa ja kahvittelua saisi olla useamminkin.

Nyt osaston vapaaehtoiset ovat päättäneet järjestää kerran kuussa iltapäivän tapaamisen ja tarjota erilaista tekemistä ja virikettä runsaan tunnin verran. Kokoontumisen teemoja voivat olla esimerkiksi bingo, yhteislaulut ja tuolijumppa.

Ensimmäinen Kerran kuussa kuppilan kokoontuminen on Hunajahulinoiden teemaan sopiva mehiläisvahakankaan valmistus. Tällaiseen vahakankaaseen voi kietaista vaikka eväsleivät tai pistää jääkaappiin jonkin astian kanneksi. Kaikki tarvikkeet saa paikan päältä.

Kuppila avautuu keskiviikkona 4.9. kello 14. Työskentelyn ohessa juodaan kahvit. Paikan päälle voi tulla myös vain katsomaan vahakankaan valmistamista.

Lisäksi osaston käsityöpiiriläiset koristelevat hunajateemaan sopivilla neulegraffiteilla torin vieressä olevan Kolmen lehmuksen puistoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?