MLL:n syksyn kerhot alkavat ensi viikolla Toijalassa

Viime kauden Liikkakerho muuttuu alkavalla kaudella Perheliikunta-iltaperhekahvilaksi. Sampolassa torstaina 3.10. alkavassa kerhossa on tarkoitus järjestää syksyn mittaan myös erilaisia teemailtoja.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toijalan yhdistyksen syksyn kerhot alkavat ensi viikolla. Perhekahvila avaa ovensa perjantaina 23.8. kello 9.30–12 Laaksolassa. Körökörö-kerho aloittaa maanantaina 26.8. musiikkia ammatikseen opettavan Sari Rahkolan vetämänä.

Vauvakahvilassa kahvitellaan syyskaudella ensimmäisen kerran keskiviikkona 28.8. kello 10–12 Laaksolassa. Vetäjinä toimivat Johanna Sulonen ja Sallamari Pietarinen. Aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona vauvakahvilassa on Imetystukikahvila, jota vetävät imetystukiäidit Lilja Pötry ja Saana Vallius sekä aputukiäiti Karoliina Kuismin.

2–4-vuotiaiden leikkikouluryhmä aloittaa toiminnan maanantaina 2.9. ja 4–5-vuotiaiden ryhmä tiistaina 3.9. Isompien ryhmässä on pari vapaata paikkaa, ja pienempien ryhmään mahtuisi vielä useampi leikkijä.

Taaperodisko ja perhesählyä

Perheliikuntakerhossa päästään alkavalla kaudella nauttimaan myös kahvilan tarjonnasta, ja kerhon aika pitenee. Uusi Perheliikunta-iltaperhekahvila alkaa torstaina 3.10. kello 17.15–18.45 Sampolassa Tuuli Talvitien ja Sanna Hemanuksen vetämänä.

– Idea tähän uudenlaiseen kerhoon tuli ”isompien lasten” vanhemmilta. Työssäkäyvät eivät pääse perjantaiaamun perhekahvilaan, mutta heistä olisi kiva tavata vanhoja perhekahvilatuttuja joskus, kertoo kerhonvetäjä Tuuli Talvitie.

Kerhoon on suunnitteilla eri-ikäisille lapsille myös erilaisia teemailtoja, kuten taaperodisko, perhesähly ja tunnelmallinen kynttiläperhekahvilailta led-kynttilöin. Tulevista teemailloista tiedotetaan MeNyt-palstalla Akaan Seudussa sekä Toijalan MLL:n Facebook-sivuilla.

– Olen tosi onnellinen, että olemme saaneet kaikille näille kerhoille ja vertaistukiryhmille uuden kauden alkaessa aktiiviset vetäjät. Ilman vapaaehtoisia meillä ei olisi toimintaa, toteaa Talvitie, joka on myös Toijalan MLL:n hallituksen puheenjohtaja.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.