Kiitokset luovuttajille – 87 henkilöä ojensi käsivartensa Toijalassa

Veripalvelu ja SPR:n Akaan osasto järjestivät vuoden neljännen verenluovutustilaisuuden Toijalan seurakuntatalon yläsalissa maanantaina 19. elokuuta. Paikalla kävi 98 henkilöä, joista 87 oli luovutuskelpoisia. Uusia luovuttajia oli seitsemän. Liian alhainen hemoglobiiniarvo esti osaa halukkaista luovuttamasta.

Kun luovutat verta, autat vakavasti sairasta ihmistä. Luovutettu veri voi pelastaa hengen. Lisätietoja luovutuksesta saat Veripalvelun internetsivuilta www.veripalvelu.fi. Sieltä voit seurata myös veriryhmäkohtaista tilannetta.

Seuraavan kerran Toijalassa voi luovuttaa verta maanantaina 21. lokakuuta.

SPR:n Akaan osasto kiittää kaikkia luovuttajia ja tapahtuman järjestelyihin osallistuneita onnistuneesta luovutustapahtumasta.

Helena Lampinen

Lue myös:

Yli 70 ihmistä luovutti Akaassa verta vuoden viimeisenä päivänä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?