Seurakunnasta virkavapaalle jäänyt Hanna-Mari Yogaswaran tekee töitä lastensuojelussa

Akaan seurakunnan kasvatuksen työalavastaava HannaMari Yogaswaran on loppuvuoden toisissa tehtävissä. Yogaswaran on ollut virkavapaalla elokuun alusta lähtien.

Yogaswaran työskentelee ohjaajan nimikkeellä lastensuojeluyksikössä Valkeakoskella. Hän arvelee kokemuksen hyödyttävän myös työtä seurakunnassa.

– Työskentelen saman ikäisten lasten parissa kuin kirkon työssä. Minun mielestäni meidän kirkolla on haasteita siinä, että opitaan kohtaamaan erityislapsia ja myös nuoria ja ollaan ajan tasalla, kuinka heitä tuetaan ja autetaan.

Yogaswaran on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja sosionomi-varhaiskasvatuksen ohjaaja. Akaan seurakunnassa hän on työskennellyt 18 vuotta. Hän tuli seurakuntaan diakonissan virkaan.

– Olen saanut tehdä useita tehtäviä ja kehittyä matkan varrella ja opiskella, mistä olen tosi kiitollinen. Olen aina tykännyt työstäni ihmisten parissa, Yogaswaran kertoo.

Yogaswaran oli elokuun virkavapaalla kirkkoherran päätöksellä. Pidemmät virkavapaa-anomukset käsittelee kirkkoneuvosto. Kirkkoneuvosto myönsi virkavapaalle jatkoa 31.12.2019 asti.

Yogaswaranin tehtävää hoitaa 1.9.–31.12.2019 varhaiskasvatuksen ohjaaja (AMK) Hanna Jussila Akaasta. Jussila työskentelee tällä hetkellä vastaavana lastenohjaajana Sääksmäen seurakunnassa.

Hanna-Mari Yogaswaran tekee virkavapaansa aikana töitä lastensuojeluyksikössä. Kuva Jaana Viitakangas-Klemola.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.