Jarno Aaltonen haluaa lahjoittaa priimakuntoisen kevarin akaalaiselle nuorelle – tiettyjen ehtojen pitää kuitenkin täyttyä

Jarno Aaltonen toivoo, että hyväkuntoiselle kevarille löytyy todellinen tarvitsija. Kuva: Mikko Peltoniemi

Akaalainen rakennusyrittäjä Jarno Aaltonen osti taannoin moottoripyöräliikkeen huutokaupasta 125-kuutioisen kevytmoottoripyörän. Pyörä on täysin kunnossa, mutta Aaltonen itse ei sitä tarvitse. Siksi hän ajatteli lahjoittaa sen jollekin kevaria tarvitsevalle nuorelle, mutta tuttujen perheiden vanhemmat olivat jo ehtineet ostaa pyörät lapsilleen.

Kun tarvitsijaa ei lähipiiristä löytynyt, Aaltonen päätti laajentaa hakua ja kääntyi Akaan Seudun puoleen.

– Minua on joskus autettu, ja haluan nyt kantaa korteni kekoon. Olen valmis antamaan tämän jollekin, jolla ei muuten ole mahdollisuutta hankkia pyörää, Aaltonen kertoo.

Hondalla on ajettu hieman alle 40 000 kilometriä.

Pyörää tarvitsevan nuoren perusteluiden täytyy olla totuudenmukaiset, ja pyörän pitää tulla saajan omaan käyttöön, ei myytäväksi eteenpäin. Lisäksi Aaltosella on yksi reunaehto sille, miten perustelut esitetään.

– Haluaisin, että he kirjoittavat perustelut omin käsin kirjeeseen, ei siis sähköpostiin. Kirjeet voi toimittaa Akaan Seudun toimitukseen, Aaltonen ohjeistaa.

Lahjoitettava pyörä on vuosimallin 2005 Honda CBR 125R, jolla on ajettu hieman alle 40 000 kilometriä. Aaltonen arvelee, että sillä ei ole koskaan kaaduttu. Hän maksoi pyörästä huutokaupassa 1000 euroa.

– Se raha, minkä minä tästä saisin, ei tee elämääni auvoisemmaksi. Tiedän, että on monia vanhempia, joilla on monta lasta, eikä kaikille voi hankkia kaikkea.

Aaltosen lahjoittamaa kevaria tarvitsevat voivat lähettää perustelunsa osoitteeseen Akaan Seutu, PL 60, 37801 Akaa tai tuoda ne suoraan toimitukseen osoitteeseen Alventie 4, 37800 Akaa. Kirjeitä vastaanotetaan elokuun loppuun saakka.

Moottoripyöräliikkeen huutokaupasta Kevarin
ostaneen Jarno Aaltosen mukaan kulkupeli on priimakunnossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?