Topan naisjoukkue koki niukan tappion

Tampereen piirin Naisten nelosessa pelaava Toijalan Pallo-49:n joukkue palasi viiden viikon sarjatauolta. Topa kohtasi lauantaina 3. elokuuta Pirkkalassa Pirkkalan Jalkapalloklubin. PJK otti niukan 2–1 (1–0)-voiton akaalaisista.

Emmi Lappalainen vastasi Topan 2–1-kavennusmaalista. Tappio oli niukka, mutta se ei paljoa lohduta. Joukkue ei tunnu pääsevän pois siitä kierteestä, että tasaisia pelejä ei pystytä kääntämään voitoiksi. Uusi yritys tähän asiaan tulee keskiviikkona 7.8. kello 19 alkavassa pelissä. Topa saa Toijalan keskusurheilukentällä vastaansa Parkunmäen Apassit. Keväällä joukkueet pelasivat tasan 2–2.

ViiPV ja KylVe kärjen tuntumassa

Akaalaisista aikuisjoukkueista Tampereen piirin jalkapallosarjoissa Viialan Peli-Veikot sekä Kylmäkosken Veikot ovat lohkojensa kärkitasoa.

Kutosen lohkossa yksi ViiPV on tällä hetkellä sijalla neljä. Kärki on tässä hyvin tasainen, sillä Peli-Veikot on vain kolme pistettä ykköstä perässä. Pelejä ViiPV:llä on sarjassa jäljellä vielä kahdeksan. Lohkoja tässä kutosessa on kaksi. Voittajat nousevat suoraan vitoseen. Kakkoset karsivat kolmannesta nousupaikasta.

KylVe puolestaan pelaa seiska-sarjaa, ja on lohkossaan kakkosena. Veikoilla on sarjassa jäljellä seitsemän peliä. Lohkoja on kolme, joista kaksi parasta nousee suoraan kutoseen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.