Toijalassakin hidastetöyssyistä puuttuu paloja – Kunnossapitotyöntekijät uskovat palojen irtoavan normaalin kulutuksen seurauksena

Nahkialassa Ketunpesäntien alusta puuttui perjantaina 12.7. hidasteesta neljä palaa. Kaupungin työntekijöiden mukaan hidastetöyssy on korjattu viimeksi viikon 27 alussa, eli alle kaksi viikkoa sitten.

Toijalassa Rapusaaren-, Nahkialan- ja Ketunpesänteiden risteyksessä on muoviset hidastetöyssyt, kuten Viialassa Työmiehentiellä. Viialan Hukarissa sijaitsevien hidastetöyssyjen paikalleen palauttaminen on jokakesäinen riesa, sillä joku irrottaa paloja tahallaan. Myös Nahkialassa sijaitsevista neljästä hidastetöyssystä puuttuu usein useita paloja.

Kunnossapitopäällikkö Vesa Savolaista kesälomalla sijaistava kaupunginpuutarhuri Heli Laine harmittelee, että hidastetöyssyjen tilannetta Nahkialassa. Hän kertoo kuitenkin, että kunnossapitotyöntekijöiden mukaan palojen puuttumisessa ei ole kyse ilkivallasta, vaan ne ovat irronneet normaalissa käytössä:

– Kunnossapitotraktorit tekevät niille hallaa. Viimeksi nämä Nahkialan hidasteet on korjattu viikon 27 alussa. Jos sieltä joku puuttuu nyt, niin en tiedä mistä syystä se on lähtenyt, Laine kertoo.

Hän kertoo kunnossapitotyöntekijöiden priorisoivan töitään ja palauttavan hidasteita aina paikoilleen, kun siihen on aikaa.

– Henkilökuntaa on niin vähän, että rahkeet eivät riitä ihan kaikkeen, Laine kertoo.

Nahkialassa neljän tien risteyksessä olevista hidasteista kahdesta puuttuu noin neljä palaa keskeltä. Etualalla oleva hidaste on Rapusaarentiellä. Ylempänä näkyvä hidaste on Ketunpesäntiellä.

Rapusaarentiellä ja Ketunpesäntiellä hidastetöyssyissä on suurin piirtein auton mentävä aukko.

 

Lue juttu Viialassa tapahtuvasta vandalismista:

Hidastetöyssyjen paikalleen palauttaminen on Hukarissa jokakesäinen riesa

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.