Matinlahdesta on löytynyt vesistössä jo pidempään ollut miehen ruumis

Terisjärven Matinlahdesta, läheltä Toijalan Satamaa on löytynyt 12. kesäkuuta vainaja, jota ei ole vielä tunnistettu. Vainaja on ollut löytymishetkellä vesistössä jo pidemmän aikaa, mikä tuo haastetta henkilön tunnistamiseen. Poliisi pyytääkin yleisöltä vihjeitä vainajasta, joka on +30-vuotias mieshenkilö.

– Miehellä oli jaloissaan kantapäästä kuluneet vaelluskengät, joilla on ehkä jarrutettu moottoripyörän vauhtia. Lisäksi vainajalla oli Raiskin valmistamat vaatteet päällään. Jos jollain on tiedossa tällaisin tuntomerkein kadonnut henkilö, niin pyydämme välittämään poliisille tietoa, vetoaa rikoskomisario Antti Uusipaikka.

Vihjeet vainajasta voi antaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi otsikolla ”Terisjärven vainaja”.

Poliisi yrittää selvittää vainajan henkilöllisyyttä myös teknisin toimenpitein. Miehen kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisin mukaan oletettu kuolinsyy on hukkuminen, mutta muitakaan kuolinsyitä ei ole vielä pystytty sulkemaan pois.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.