Topa korjaili maalisuhdettaan reilusti

Punaisessa paidassa pelaava Akseli Sormunen teki keskiviikkona kolmen maalin hattutempun ja palkittiin pelissä oman joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.

Kaksi maalia miinuksella ollut Toijalan Pallo-49 edustusjoukkueen maalisuhde kääntyi reilusti plussalle 19.6. Topa kohtasi Tampereen piirin nelosen ottelussa Lempäälän Kisa-futiksen Toijalan keskusurheilukentällä.

Pelissä Topa murjoi vieraansa peräti 8–3 (1–1). Nyt maalisuhde näyttää lukemia 27 tehtyä maalia ja 24 päästettyä maalia. Ottelusta voi sanoa, että avausjakson nuhjaaminen ei antanut odottaa nähtyjä maalikarkeloita. Toni Niskala vei kotijoukkueen 1–0 johtoon, jonka vieraiden Aleksi Silanterä tasoitti. Jirka Järven 2–1 johtomaali 55 minuutilla osoittautui lopulta voittomaaliksi.

Todellinen repeäminen tuli kahden pikamaaliin muodossa, 67 ja 68 minuuteilla. Maaleista vastasivat Joonas Pietikäinen ja Petri Jouppi. Jatkossa, Akseli Sormunen värkkäsi peräti kolme häkkiä ja Teppo Tenkanen osui kerran. Siinä Topan maalintekijät. Konsta Työläjärvi ja Lari Ruotsalainen, olivat LeKi-futiksen toisen jakson maalintekijät. Topa ja LeKi-futis ovat keskinäisissä kohtaamisissaan pitäneet aika maalijuhlia. Seitsemässä viime pelissään, joukkueet ovat tehtailleet yhteensä 51 maalia. Keskiviikkona vieraat olivat aika tuuliajolla ottelun viimeiset puoli tuntia. Topalla taas maalinteko oli aikakin sujuvaa.

Tästä taas mennään kohti uusia haasteita. Eli vierasotteluun Tervakosken Patoa vastaan. Pato on ollut hankala vastustaja ainakin kotonaan. Tuo peli vaatii Topan miehistöltä taas vahvaa venymistä. Pato – TP-49 pelataan Tervakosken urheilukentällä perjantaina 28 kesäkuuta kello: 18.30 alkaen.

Ottelun TP-49 – LeKi-futis palkitut pelaajat

TP-49: Akseli Sormunen. LeKi-futis: Aleksi Silanterä. Palkintoraati: Niko Holm, Jarkko Joela. Raati antoi myös tähdet Topan parhaille. 3 Akseli Sormunen. 2 Petri Jouppi. 1 Teppo Tenkanen.

Jukka Koskinen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.