Topan naisjoukkueelle kaivattu voitto – joukkue nyt sarjansa kahdeksantena

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue otti vihdoinkin voiton tämän kauden sarjapelissään. Tässä naisten nelosessa kauden kahdeksas peli toi viimein Topalle kolme pistettä. Lauantaina 15 kesäkuuta Topa kampesi 2-0 (1-0) voiton Mäntän Valosta Toijalan keskusurheilukentällä. Kia Lingman vastasi Topan molemmista maaleista. Ensin hän osui ottelun kahdeksannella minuutilla. 2-0 maali tuli makoisaan paikkaan, toisen jakson toisella minuutilla.

Aiemmin keskiviikkona 12 kesäkuuta Topa oli vieraillut Nokialla. Siellä FC Nokia/2 oli maalein 3-1 akaalaisia parempi. Tässä pelissä Topan 0-1 johtoon vei Petra Riipinen. Nokia tasoitti vielä avausjakson puolivälissä. Toisen pelijakson kotijoukkue veikin sitten 2-0.

Kymmenen joukkueen sarjassaan Topa on nyt neljällä pisteellä kahdeksantena.

Topalla on jäljellä tällä kevätkierroksella vielä yksi ottelu. Joukkue kohtaa 28.6, sarjan jumbojoukkueen FC Haka-j/Naiset. Peli pelataan kello: 19 alkaen, Lotilan tekonurmella.

Jukka Koskinen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.