Eläkkeensaajien Pirkanmaan piirin kesäjuhlassa puhuttiin politiikkaa

Sali täynnä. Kuvassa oikealla eturivissä Akaan kaupungin johtaja Antti Peltola, Eläkkeensaajien Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Pirkko Oksa, liittovaltuuston puheenjohtaja Arja Ojala ja Toijalan Eläkkeensaajien puheenjohtaja Tarja Reunanen. Kuvat: Pentti Railovesi

Reippaasti yli 300 juhlijaa saapui Eläkkeensaajien Pirkanmaan piirin kesäjuhlaan Viialan Metsälinnaan torstaina 13.6. Juhla alkoi maukkaalla lohikeitolla, jonka jonotus sujui kohtalaisen hyvin, vaikka väkeä oli runsaasti.

Tervehdyspuheen piti EKL:n Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Pirkko Oksa. Puheessaan hän vertasi vanhaa hallitusta ja nykyistä Rinteen hallitusta, sanoen että vanhan toimi isännän elkein sanelupolitiikan mukaan. Uuden hallituksen hän toivoo toimivan neuvottelupohjalta.

– Toivottavasti eläkeläisiin kohdistuvat lupaukset tapahtuisivat edes osittain, Oksa puhui.

Toijalan Eläkkeensaajat saivat Oksalta kiitokset, koska se on piirin ehkä ainoita yhdistyksiä, joka pystyy talkoovoimin järjestämään piirin juhlat, kuten Viialan Eläkkeensaajat on aiemmin järjestänyt. Metsälinna taas on harvoja paikkoja piirin alueella, jossa pystyy pitämään kyseessä olevat juhlat.

Akaan uusi kaupunginjohtaja Antti Peltola kunnioitti läsnäolollaan juhlaa. Oli hyvä huomata, että hän myös huomioi eläkeläiset. Peltola esitteli Akaan kaupungin tulevaisuuden näkymiä perinpohjaisesti.  Esitys oli kattava näkymä Akaan tulevaisuudesta. Toivottavasti nämäkin asiat tapahtuvat.

Pentti ”Raikka” Railovesi

Tummeli Giris, Lontilan kolmen emännän esitys oli menestys. Yleisö piti heidän lau-
luistaan, jotka sopivat hyvin nykypäivään ottamalla kantaa ajankohtaisiin asioihin.

Kolme morsianta poikaystävineen viihdyttivät yleisöä tanssilla.

Yksi harvoista paikoista Pirkanmaalla on Viialan Metsälinna, jossa Eläkkeensaajien Pirkanmaan piirin kesäjuhla on mahdollista pitää.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.