Akaalainen Blandon paransi ennätystään

Harri Koivunen ohjasti akaalaisen Blandonin Turussa maanantaina ruunan tasoitusajoennätykseen.

Seitsemännen ravikilpailunsa maanantaina Turussa juossut ruuna Blandon taisteli laukkapirun kanssa, mutta suoriutui puhtain paperein ja teki Harri Koivusen ajamana ennätyksensä 19,2. Se riitti akaalaisen Essi Luoman omistamalle ja Hannu Isotalon valmentamalle nelivuotiaalle viidenteen sijaan. Lähdön voitti Timo Norrin ajama Fiona Norr (18,3).

Riihimäellä sunnuntaina kilpailu-uransa aloitti Halia Web. Akaalaisen Beenature Forerst Oy:n omistama ja Ville Mäkelän treenaama nelivuotias tamma sijoittui uran avauksessa kuudenneksi ajalla 20,7.

Halia Webin isä on amerikkalainen, mailin 09,4a juossut Like A Prayer ja emä Chantal Web. Halia Web on emänsä neljästä varsasta vanhin ja ensimmäinen, joka on kilpaillut. Emä itse otti 15 kilpailustaan kolme voittoa ja palkintorahoja reilut 25.000 euroa. Chantal Webin suurin saavutus oli Tammakriteriumin voitto kolmevuotiaana Teivossa elokuussa 2013.

 

Rauli Ala-Karvia

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.