Rivaltti ravasi kolmanneksi

Akaalaisen Vilppu Laaksosen omistama ja treenaama suomenhevosruuna Rivaltti ravasi Forssassa pitkän matkan tasoitusajossa kolmanneksi. Peter Lindroosin ohjastama yhdeksänvuotias Valtrauksen poika sai ajan 31,2. Voiton vei Arto Hammarin ajama Vallun Vire (31,7).

Samoissa raveissa akaalainen Ice Queen Birdland (17,1) ravasi Antti Teivaisen kuskaamana neljänneksi. Lähdön voitti Juha Utalan Caroline Boost, vaikka Seppo Markkulan Peacock Comery oli maalissa ykkösenä. Markkulan katsottiin ajaneen maalisuoralla Utalan hevosen eteen, ja tuomaristo päätti rangaistuksena siirtää sijoitusta.

Kokemäen ravien pienempien ponien kilpailussa akaalaisten Hanna ja Vesa Pällin omistama ja Joona Ikosen ohjastama shetlanninponi Anjalan Rosmariini juoksi kolmanneksi. Vanha ennätyskin parani pari sekuntia.

 

Rauli Ala-Karvia

Antti Teivaisen ajama akaalainen Ice Queen Birdland jatkaa lupaavia esityksiä. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama nelivuotias tamma oli Forssassa neljäs.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.