Toijalan Pallo-49 putosi maanpinnalle

Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkueen kahden edellisen pelin hyvän olon tunne oli tipotiessään helatorstain pelin jälkeen. Voitoissa Lammin Vetoa sekä Tampere Unitedin kakkosjoukkuetta vastaan peli kulki mainiosti. Helatorstaina Tampereen Kaupissa FC Melody pyöritti Nelosen ottelussa akaalaisista selvän 7–4 (3–2) -voiton. Topan kokoonpano muuttui taas kerran radikaalisti.

Hattutempun tehneen Matti Jokisen johdolla Melody vei peliä käytännössä kaiken aikaa. Avausjakso oli vielä tasainen. Topasta maalinteossa onnistuivat Teppo Tenkanen ja Viljo Valoma.

Toisella jaksolla Topa pyristeli vielä reilun kympin verran 4–3-lukemiin, mutta sen jälkeen kokeneet pelimiehet veivät kotijoukkueen kolmen maalin karkumatkalle. Tähän vieraat vastasivat enää yhdellä maalilla. Toisen jakson maalit Topalle tekivät Jesse ja Jirka Järvi.

Kaiken kaikkiaan Topan tekemisestä jäi hieman valju kuva. Kokoonpanon leveys ei kestä 4–5 pelaajan poissaoloa. Toivotaan että tulevaan kotiotteluun saadaan taas normaalimpi permanenttikokoonpano.

Topan kokoonpano: Tuomas Kallioinen, Janne Hevonoja, Toni Niskala, Jukka-Pekka Jyrämö, Eeli Jokinen (49. Valtteri Kauranen), Joonas Pietikäinen, Jesse Järvi (C), Teppo Tenkanen, Jirka Järvi, Akseli Sormunen (80. Juuso Virtanen), Viljo Valoma.

Tähtiä Topan parhaille jakoi joukkueen huoltaja Hannu Rokkanen: 3 Teppo Tenkanen, 2 Jesse Järvi, 1 Jukka-Pekka Jyrämö.

Ikaalisten Urheilijat vastassa keskiviikkona

Heti Topan jälkeen yhdeksäntenä sarjataulukossa oleva Ikaalisten Urheilijat on punamustien seuraava vastustaja. Pisteitä Topalla on seitsemän ja Ikaalisilla neljä. Kummankaan joukkueen peli ei kokonaisuudessaan ole vielä vakuuttanut.

Topan kahta hienoa kotivoittoa seurasi reilu tappio. Kun kokoonpano muuttuu usealla pelaajalla, näkyy se myös tuloksissa. Nyt päästään kuitenkin kotinurmelle, jossa on lupa odottaa myös hyvää tulosta. Topa kohtaa Ikaalisten Urheilijat keskiviikkona 5.6. kello 18.30 Toijalan Keskusurheilukentällä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.