Sata pyöräilijää kävi helatorstaina seitsemällä kirkolla

Akaan, Sääksmäen ja Urjalan seurakuntien yhteisesti järjestämällä Seitsemän kirkon pyörälenkillä helatorstaina 30.5. oli 260 osallistujaa, joista osallistujakorttinsa palautti 253. Kaikilla seitsemällä kirkolla kävi 100 pyöräilijää.  Tuloja kertyi lähetystyön hyväksi 2619 euroa. Varat menevät seurakuntien Suomen lähetysseuran nimikkotyön hyväksi. Työtä tehdään monissa eri maissa ja työtehtävissä Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.

Osallistujat seurakunnittain (suluissa kaikilla seitsemällä kirkolla käyneet): Akaa 86 (26),  Sääksmäki 90 (24) ja Urjala 20 (13). Muualta tulleita pyöräilijöitä oli 57 (37).

Arvontavoittona olleen urheiluliikkeen lahjakortin voitti Kaisa Lehtikangas Tampereelta ja  pyöräilykypärän Riitta Jäkkä Valkeakoskelta.

Kaikilla seitsemällä kirkolla kävivät Heikki-Juhani Rimpinen, Leena Koski, Sami Kuusi, Raili Similä, Kimmo Laakso, Tuija Leino, Ossi Tikkanen, Tiina Kaapu, Jyrki Parikka, Elina Ristimäki, Seija Sintonen, Juha Rekula, Ari Vuorenpää, Johanna Mäkelä, Jorma Niittymäki,  Olli Koivula,  Asmo Vuorenpää, Raimo Lounanen, Risto Koskela, Mikko Mustila, Kirsi Laakso, Juuso Hyvärinen, Mari Pyykkönen,  Terttu Savikko, Markku Heikkilä, Kimmo Lyytikäinen, Hannu Haikonen, Teemu Salminen, Elina Honkavuori, Juha Arvonen, Anssi Reunanen, Jouni Ijäs, Rauno Peltola, Kari Ruokola, Asko Lehtonen, Juha Rupponen, Jouko Nevala, Ari Salmi, Ilkka Teinilä, Veikko Kuumola, Risto Kuitunen, Soile Peltoniemi, Pasi Rintanen, Ilpo Mäkeläinen,  Pekka Liimi, Mervi Liimi, Tero Raittinen,  Pekka Helkiölä, Pirjo Helkiölä, Lassi Johansson, Seppo Kopponen, Lauri Ilves,  Tapio Virola, Timo Leppänen, Pirkko Vähäsalo, Ritva Välimaa, Timo Kangaslampi, Asko Rajala, Jaakko Nummela, Leena Tuominen, Jukka Palmanen, Eero Peltola,  Reijo Vähäsalao,  Antti Huhtala, Seppo Välimaa, Vesa Hyytiäinen, Juhani Haapaniemi, Risto Viitanen, Tom Eklund, Timo Keso, Kati Keso, Juha-Pekka Rauhamäki, Hannu Sauvala, Pasi Syrjä, Mika Kaura, Kristiina Ollila, Petri Ilomäki, Pekka Kari, Pentti Kulla, Tapio Korkeila, Päivi Laaksonen, Jussi Pinomäki, Outi Pinomäki, Heikki Aaltonen, Pälvi Linna, Tuula Tolonen, Reijo Yli-Koivisto, Riku Jalkanen, Mika Latva-Rasku, Timo Lampila, Kahleen Hendry, Toni Hallenberg, Juha Rinne, Joni Kangasmäki, Anton Sternfeldt, Aki Huhtala, Pasi Piponiemi, Janne Lahti, Juha Rahikka, Janne Lepola, Sari Vainio, Olli Harjula, Petri Latva-Rausku, Tuula Johansson-Kangas, Juhani Heinäsmäki, Hannu Ollikka, Else Halonen, Anna Pursiainen, Anu Takaniemi, Juhani Seppälä, Juuso Pääkkö, Kasperi Viinikainen, Elias Jokinen, Jorma Aalto, Hannele Linqvist, Mikko Hatakka, Sakari Uusitalo ja Jorma Järvinen.

Viialan kirkko oli yksi Seitsemän kirkon pyörälenkin kohteista. Kuva Tarja Antola

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.