Akaassa vietetään sunnuntaina 2.6. kummipäivää

Sunnuntaina 2.6. järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallinen kummipäivä. Silloin ympäri Suomea tarjotaan yhteistä tekemistä ja yhdessä olemista kummilapselle ja kummille. Koska vaan voi olla hyvää aikaa nähdä omaa kummia ja kummilasta. Kummipäivänä siihen kannustetaan aivan erityisesti.

Akaassa evankelis-luterilaisen seurakunnan yhteistyökumppaneiksi tähän päivään ovat lähteneet TNS-judo, Toijalan Kino ja Viialan K-Market Maukas.

TNS-judon ohjaamana 5–8-vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan yhdessä kummiensa kanssa oikeanlaisia kaatumistekniikoita, kuperkeikkaa ja kärrynpyöriä leikkien lomassa. Mukaan tarvitsee löysät liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Nämä harjoitukset ovat kello 13–14 osoitteessa Kurkelantie 9.

Toijalan Kinossa kummipäivän kunniaksi alkaa kello 15 juuri ensi-iltaan tullut Bamse ja Jymykello -elokuva. Yksi aikuinen ja yksi lapsi pääsevät sisään yhteishinnalla. Viialan K-Market Maukkaasta kummilapsi ja aikuinen voivat ostaa jäätelöpuikon edullisesti.

Kummipäivän etkot järjestetään helatorstaina 30.5. kello 14–18 Toukolan leirikeskuksessa osoitteessa Toukolantie 98, kello 14–18. Tänä aikana pääsee saunomaan, uimaan, paistamaan makkaraa, pelaamaan pihapelejä ja harjoittelemaan kasvomaalausta.

Tapahtumiin ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Paikalla kannattaa kuitenkin olla ajoissa.

Kummipäivään osallistumista varten ei tarvitse olla kummitodistuksen tallessa, mukaan pääsee ihan vain kotoa ulos lähtemällä ja kummilapsen mukaan ottamalla. Muista ympäri Suomea olevista tapahtumista saa lisätietoa osoitteesta kumminkaa.fi

Kaisa Karema

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?