Panu Pitkänen ja Kuuselan kaksoset pelaavat ensi kaudellakin Akaa-Volleyssa

Lentopallon Mestaruusliigan pelaajat ovat huilanneet muutaman viikon ajan. Joukkueiden taustalla työtään tekevät valmentajat, managerit ja toiminnanjohtajat sen sijaan tekevät pitkää päivää rakentaessaan joukkueita tulevalle kaudelle.

Syksyllä 25 vuotta täyttävä lähes kaksimetrinen Panu Pitkänen on ensimmäinen Akaa-Volleyn kanssa sopimuksen allekirjoittanut pelaaja. Pitkänen edusti Akaa-Volleyta myös viime kaudella. Lisäksi hän pelasi seuran paidassa jo ykkössarjassa mutta hankki välillä liigakokemusta Pielavaden Sammossa.

− Pitkäsen asenne on kohdillaan. Sekä onnistumiset että vähemmän kehuttavat suoritukset näkyvät miehen olemuksesta. Tunne on mukana pelissä. Olennaista kuitenkin on, että epäonnistumisten jälkeen hän keskittyy huolella jo seuraavaan palloon. Näin sen tulee ollakin, arvioi Akaa-Volleyn manageri Risto Lahti.

Myös kaksosveljet Mikko ja Teemu Kuusela jatkavat Akaa-Volleyssa. Mikko Kuusela on kehittynyt tasaisen varmasti pelinrakentajan roolissaan. Passit löytävät joukkueen hyökkääjien ulottuviin kerta kerralta tarkemmin.

Teemu Kuusela puolestaan vahvistaa Akaa-Volleyn yleispelaajakaartia. Nuoren miehen ponnistusvoima riittää hyvinkin liigatasolle. Onko alkava kausi Kuuselan läpimurtokausi? Se jää nähtäväksi.

− Kaiken kaikkiaan joukkueen rakentaminen kaudelle 2019−2020 on hyvässä kurssissa. Lisää uutisia on tulossa aivan lähipäivinä, Risto Lahti lupaa.

Lue myös Lentopallo on Kuuselan perheen yhteinen juttu

Panu Pitkänen (oik.) saa ensi kaudellakin kuunnella tarkasti Akaa-Volleyn valmentaja Oliver Lüütseppin neuvoja. Kuva Harri Mattila

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.