Virin kisojen 1960-luvun urheiluveteraanit kokoontuivat yhteen − ”Kerran vielä pojat”

Joukko Viialan Virin yleisurheilukilpailuihin vuosina 1962−1965 osallistuneita urheilijoita kokoontui yhteen Varalan Urheiluopistolle Tampereelle 13.−14.5. teemalla ”Jos kerran vielä pojat”.

Tapahtumaan osallistuivat Risto Laitinen, Matti Landström, Esa Maaniitty, Timo Sinersalo, Timo Koskela, Aarre Asiala, Pentti Eskola, Risto Ankio, Juhani Manninen, Jorma Siren, Pentti Nikula, Olli Pekka Hartikainen, Kauko Heikkilä, Raimo Eskola, Jouko MäkiLohiluoma, Jarmo Mäkelä.

Lue myös Urheilu yhdisti viialalaiset yli puoluerajojen

Lue myös yleisurheilu.fi-sivuston juttu tapaamisesta: Viialassa 1960-luvulla kilpailleet hyppääjät koolla, alastulopatja superlon-jäännöspaloista

Kuvassa vasemmalta Pentti Nikula, Raimo Eskola, Jarmo Mäkelä, Matti Landström, Pentti Eskola, Timo Koskela, Olli Pekka Hartikainen, Juhani Manninen, Risto Laitinen, Kauko Heikkilä, Risto Ankio, Jouko Mäki-Lohiluoma, Timo Sinersalo ja Aarre Asiala. Kuvasta puuttuvat Jorma Siren ja Esa Maaniitty. Kuva Esa Maaniitty.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.