Katso täältä kevään 2019 uudet ylioppilaat

Akaan lukio

Adam Rabia, Ahlman Jenny, Alatalo Anton, Anttila Lea, Haapakoski Laura, Hartikainen Milja, Heikkinen Ida, Herranen Roni, Häihälä Matti, Jouppi Petri, Järventausta Jennifer, Järvinen Perttu, Kallio Tomi, Karhu Emmi, Karppi Eveliina, Kauranen Valtteri, Kivistö-Rahnasto Akseli, Koivumäki Ida, Latvanen Helmiina, Lehtiö Ella, Lehtonen Jenni, Lepistö Mette, Lindgren Jere, Lundán Nea, Malinen Joonas, Mattila Mette, Molin Inka, Mustikka Juho, Paakkonen Essi, Paananen Pyry, Pakkala Julia, Parkkinen Venla, Peltola Isak, Pigg Henna, Pirttijoki Elina, Puhakka Matilda, Rantanen Lauri, Rokkanen Siiri, Rokkanen Tiuku, Roponen Kaisa, Salkunen Joona, Sandholm Sanni, Siltala Miia, Sonninen Ronja, Tallqvist Tanja, Toivettula Nea, Torniainen Nella, Tuunainen Aleksi, Uolamo Joni, Uusitupa Lilja, Viertola Hilja, Viidanoja Ella, Ylinen Veikko.

Valkeakosken Tietotien lukio

Ahola Atte,  Anttila Atte, Backman Riku, Dahlberg Kaj-Erik, Davidila Henrik, Eklund Julia, Engström Jaakko, Fuss Erika, Hakala Tuuli, Hallman Valo, Harkki  Meeri, Hemminki Alma, Hilliaho Neea, Jokela Miira, Jokelainen Eerika, Jokinen Atte, Jokio Tommi, Järvenpää Jutta (kaksoistutkinto), Järvinen Jasmiina, Järvinen Juuso (kaksoistutkinto), Järvinen Silja, Järviniemi Olli, Kalliainen Rosa, Kallio Katja, Kallio Kea, Kallio Nea, Kangasniemi Niko, Kartela Linda, Katajisto Jesse (kaksoistutkinto), Kaukonen Tiina, Konttinen Akseli, Kosonen Emma, Kukkonen Oskari, Kukkoniemi Kristiina, Könnilä Henri, Laarko Joona, Lahti Joonas (kaksoistutkinto),  Lahtinen Amanda, Lahtinen Jonne, Lehtinen Elias, Lillbacka Aura (kaksoistutkinto), Lundan Miska, Lähde Liisa, Lötjönen Johannes, Metsäpelto Emilia,  Mäkinen Ida, Nakola Jiri, Nevalainen Manu, Niskanen Aleksi, Nurminen Sini, Ojanen Jaakko, Partanen Valtteri, Peiponen Niko, Peltola Matti,  Pernu Kimi, Petäjistö Heini, Peuraniemi Teemu, Pietilä Tuomas, Pohjolainen Aleksi (kaksoistutkinto), Polus Artturi, Pulla Heidi,    Pynnönen Niklas, Pöri Ristomatti, Pöytäkivi Kasperi, Rantanen Jasmine, Roppo Ilona (kaksoistutkinto), Räsänen Saana, Saahko Laura,   Saarinen Maarit, Sappinen Leo (kaksoistutkinto), Seppälä Anttipekka (kaksoistutkinto), Seppänen Satu, Shakespeare Nerissa, Sirén Emilia, Sormunen Akseli (kaksoistutkinto), Sova Vihtori, Takak Hasan, Takala Jaakko, Tallqvist Iida, Tamminen Saara, Teräväinen Jare, Toivonen Tino, Tuominen  Janna, Viitanen Vilja, Viljanen Lauri, Vilkki Teemu, Virtanen Pinja, Virtanen Sara, Ylinen Jaakko, Ylömäki Camilla

Valkeakosken Tietotien aikuislukio

Havunen Jani, Laakso Laura, Lahtinen-Mäkelä Sanna, Niemi Irene

Väinö Linnan lukio (Urjala)

Arttu Halonen, Veikka Järvinen, Milla Kujansivu, Katariina Moilanen, Joonas Nieminen, Laura Oksanen, Milla Pohjonen, Juho Ruuska, Vesa Saarinen, Leevi Santaranta, Jani Suontausta, Senja Tallbacka, Jenni Toivola, Aino Toriseva, Arto Varonen, Väinö Vuorenpää, Max Wälläri. Yksi henkilö ei antanut nimeään julkisuuteen.

Sammon keskuslukio, Viestintälinja

Aleksi Hiivala

Tampereen klassillinen lukio

Saara Heiskanen

Akaan Seutu julkaisee myös muista lukioista valmistuneiden akaalaisten ylioppilaiden nimiä. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?