Julia Suolaniemi ja Maija Oksa juoksivat mitaleille pm-maastoissa

Lempäälän Kisa Yleisurheilu järjesti viikonloppuna 9–15-vuotiaiden pm-maastot Lempäälän Hakkarissa.  Kilpailuihin osallistui vajaat 300 juoksijaa. Tampereen Pyrintö ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu menestyivät jälleen kerran parhaiten. Pyrintö keräsi 421 sisulisäpistettä ja Kisa 264 pistettä. Akaalaisten seurojen pistemäärä oli yhteensä 68.  Viialan Valtti sai 43 pistettä ja yhden hopeamitalin. Toijalan Vauhdin saalis oli 25 pistettä ja kaksi mitalia.

Julialle kultaa

Toijalan Vauhdin Julia Suolaniemi voitti ylivoimaisesti T9-sarjan ajalla 3.50,6. Matkana oli yksi kilometri. Toiseksi sijoittui Forssan Salaman Vendi Lehtimäki ajalla 4.00,7 ja kolmas oli Lempäälän Kisa Yleisurheilun Ella Rajala ajalla 4.05,3.

Vauhdin toinen mitali tuli joukkuekilpailusta.  Ella Kokko, Jenni Laine ja Jonna Uolamo juoksivat hopealle T14-sarjan kahdella kilometrillä.  Juoksun voittivat Tampereen Pyrinnön tytöt.  Vauhdin T10-sarjan tytöt Milja Välläri, Sara Paavola ja Milla Sannamo sijoittuivat kahdeksansiksi.

Maijalle hopeaa

Viialan Valtin Maija Oksa nappasi hopeamitalin T13-sarjan kahdella kilometrillä hyvällä ajalla 7.55,00. Maijan sarjassa oli peräti 32 juoksijaa, joista puolet edusti Tampereen Pyrintöä. Kultaa sai Tampereen Pyrinnön Monamaria Pyhältö ajalla 7.49,60 ja pronssia Hämeenlinnan Tarmon Aino Aalto ajalla 8.00,30.

Valtin 11 juoksijasta seitsemän sijoittui kymmenen parhaan joukkoon.

T14-sarjassa Sanni Niskanen oli kahden kilometrin matkalla neljäs ajalla 8.27,30 ja Elice Helenius viides ajalla 8.29,70. Koskisen veljekset juoksivat molemmat sarjoissaan viidensiksi. Joona Koskisen aika P13-sarjan kahdella kilometrillä oli 7.20,90 ja Eetu Koskisen P14-sarjan kolmella kilometrillä 12.50,90. Veli Lepo oli P12-sarjan kuudes ajalla 8.25,60 ja Samu Pentinniemi P10-sarjassa kilometrin matkalla seitsemäs ajalla 3.57,10.

Marika Niskanen

Kari Uolamo

Vauhdin Julia Suolaniemi juoksi ylivoimaiseen voittoon T9-sarjan yhden kilometrin juoksussa. Kuva Riitta Lehtonen.

 

Valtin Maija Oksa numerolla 395 juoksee toisena lähestyttäessä kahden kilometrin juoksun puolimatkaa. Kuva Jussi Oksa.

 

T10-sarja lähtöviivalla. Vauhdin Milla Sannamo numerolla 359 ja Sara Paavola toinen vasemmalta lähtökiihdytyksessä. Kuva Riitta Lehtonen

 

Vauhdin 14-vuotiaiden tyttöjen joukkue sijoittui toiseksi Lempäälän pm-maastoissa. Vasemmalta Ella Kokko, Jenni Laine ja Jonna Uolamo. Kuva Kari Uolamo

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.