”Joskus pitää muistaa itseäänkin ja muita läheisiä” – Jukka Salminen jättää Akaan kunnallispolitiikan ja muuttaa Espanjaan

Everstiluutnatti evp. Jukka Salminen jättää Akaan valtuuston.

Kokoomuksen valtuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jukka Salminen jättää kunnallispolitiikan. Hän muuttaa elokuun alkupuolella perheensä kanssa talveksi Aurinkorannikolle Fuengirolaan.

Kaupunginjohtaja Antti Peltola esittää huomenna tiistaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että Salmiselle myönnettäisiin ero kaikista luottamustehtävistään 1. elokuuta alkaen. Lopullisesti asian ratkaisee Akaan valtuusto kesäkuun kokouksessaan.

– Niin minun kuin vaimonikin on hyvä ottaa ”tauko” täkäläiseen elämään, varsinkin kun se nyt muutenkin sopii elämäntilanteeseemme. Olemme molemmat ”liian monessa mukana” ja joskus pitää muistaa itseäänkin samoin kuin muita läheisiä ja tehdä tällainen liike, kun siitä vielä on jotakin hyötyäkin, kertoo Salminen.

Perheen pojat menevät syksyllä sikäläiseen suomalaiseen kouluun ja takaisin Suomeen tullaan alkukesästä 2020.

Jukka Salmisen ratkaisu tulee samaan aikaan, kun Akaassa valitaan kaupunginhallitus seuraavaksi kaksivuotikaudeksi. Valtuuston nousee yrittäjä Marko Peltola. Jukka Salminen on myös kaupungin henkilöstöjaoston jäsen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.