Akaan Keskusta haluaa Viialaan kaksi koulua

Keskustan Akaan kunnallisjärjestön mukaan Viialassa on jatkossakin oltava kaksi koulua, uusi yhtenäiskoulu ja uusi pienempi Rasin koulu 0–6-luokkalaisille. Akaan Keskustan mielestä Rasin koulu samoin kuin kohta valmistuva uusi Kylmäkosken koulu ovat elinvoimatekijöitä.

Keskustan Akaan kunnallisjärjestön mukaan koulukannanotto pohjautuu Keskustan poliittiseen ohjelmaan kirjattuun pienten lasten koulujen merkitykseen. Kunnallisjärjestö hyväksyi kannanoton vuosikokouksessaan 28.4.

Vuosikokoukseen eduskunnan terveiset toivat kansanedustajat Arto Pirttilahti ja Jouni Ovaska. Eurovaaliehdokas Petra Schulze Steinen kertoi tulevaisuuden Euroopan Unionista. Kokouksessa käsiteltiin myös muun muassa Akaan hyvinvointikeskusta ja tuulipuistoa.

Akaan Keskustan kunnallisjärjestön mukaan Rasilla on oltava jatkossakin koulu. Kuva Mikko Peltoniemi

 

Keskustan Akaan kunnallisjärjestön vuosikokouksessa vierailivat kansanedustaja Jouni Ovaska (vas.), eurovaaliehdokas Petra Schulze Steinen ja kansanedustaja Arto Pirttilahti. Keskellä Akaan Keskustan puheenjohtaja Tiina Räisänen. Kuva Mervi Pulkkinen

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.