Sini Tirri juoksi neljänneksi Janakkalan SM-maastojen neljällä kilometrillä

Toijalan Vauhdin Sini Tirri juoksi jälleen SM-maastoissa mitalin tuntumaan. Tällä kertaa sijoitus oli neljäs N19-sarjan neljän kilometrin juoksussa ajalla 15,05.

Juoksun voitti ylivoimaisesti IK Falkenin Natalia Blomqvist ajalla 14,19. Toinen sija meni puolimatkassa johtaneelle Nurmijärven Yleisurheilijoiden Ida Haapalalle ajalla 14,41. Kolmas oli Kenttäurheilijoiden Edith Eikkinen ajalla 14,54 ja viides Oulun Pyrinnön Lumi Laitinen ajalla 15,10.

Sijalle 13 juoksi akaalainen Lempäälän Kisa Yleisurheilua edustava Anniina Mahkonen. Anniinan aika oli 15,52. N19-sarjassa lähti matkaan kaikkiaan 27 juoksijaa.

Sini Tirri juoksi jo viidennen kerran peräkkäin SM-maastoissa kymmenen parhaan joukkoon. Vuonna 2015 sijoitus oli kahdeksas, vuonna 2016 seitsemäs, 2017 tuli pronssimitali ja vuosina 2018 ja 2019 neljäs sija.

 

Kari Uolamo

Jalkavammoista kärsinyt Sini Tirri on korvannut juoksuharjoituksia muun muassa pyöräilyllä. Vasta pari viikkoa sitten kunnolla juoksemaan päässyt Sini sijoittui SM-maastoissa neljänneksi. Kuva Tarja Varjotie. 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.