Tehtiksen ex-kuninkaan osuma ei riittänyt alkuunkaan – Haka voitti maali-iloittelun Kalle Multasen nykyistä joukkuetta vastaan

FC Haka voitti torstaina KTP:n Tehtaan kentällä vesi-, räntä- ja lumisateisissa maalikarkeloissa lukemin 6–3. Kotkalaisten riveissä paluun monivuotiselle kotikentälleen teki myös Viialan Peli-Veikkojen kasvatti Kalle Multanen.

Multanen voitti Hakassa pelatessaan kolmella kaudella Ykkösen maalikuninkuuden ja teki myös sarjan maaliennätyksen. Viime kaudella hän pelasi Ykköstä Kokkolan Pallo-Veikoissa mutta siirtyi samaa sarjaa tahkoavaan Kotkaan, kun Kokkola nousi Veikkausliigaan.

7. huhtikuuta 30 vuotta täyttänyt Multanen osui torstaina Tehtiksellä maalipuiden väliin kerran, mutta pelin aikana ilme ja eleet olivat välillä turhautuneet, ja tappion jälkeen mies seisoi hyvän tovin yksin ja pää painuneena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?