Satu Lehtonen löi tahmealla tekemisellä ruotsalaisen – Akaalaisnyrkkeilijä haluaa vielä kuudennen Suomen mestaruuden ennen ammattilaisuraa

Akaan Iskun Satu Lehtonen otteli lauantaina Kiimingissä Kiimingin nyrkkeilykerhon järjestämissä kansainvälisissä kisoissa, joissa nähtiin 37 ottelua. Lehtonen iski sarjassa 48 kiloa 3–0-voiton ruotsalaisesta Tove Lundbergistä.

– Voitto tuli, mutta tekeminen oli jotenkin väkinäistä. Ottelu ei kokonaisuudessaan ollut omaa virkeää nyrkkeilyäni, vaikka toisaalta onnistuin toteuttamaan juttuja, joita Juho pyysi tekemään, Lehtonen toteaa.

Juholla Lehtonen tarkoittaa uutta valmentajaansa, kauhavalaista Juho Haapojaa, joka on entinen raskaan sarjan Suomen mestari ja ammattinyrkkeilijä.

Lehtosella on vajaat kaksi viikkoa aikaa hakea vireyttä ja terävyyttä tekemiseensä. Sunnuntaina 12. toukokuuta hän tavoittelee Helsingissä kuudetta Suomen mestaruuttaan. Lehtonen on arvottu ottelemaan suoraan finaalissa, jossa hän saa vastaansa joko Raahen Nyrkkeilijöiden Riikka Väärälän tai Helsingin Tarmon Noora Kososen.

Kisa on ammattilaiseksi siirtyvän Lehtosen viimeinen SM-kilpailu amatöörinä.

Satu Lehtosta valmentaa entinen raskaan sarjan Suomen mestari ja ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja.

 

Satu Lehtonen tavoittelee 12. toukokuuta kuudetta nyrkkeilyn Suomen mestaruuttaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.