Akaan Apteekin uusi apteekkari vaihtaa Stockmannin Toijalaan

Tamperelainen Kirsi Parkkinen, 57, on valittu Akaan Apteekin uudeksi apteekkariksi. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean valvontalautakunta myönsi Akaan Apteekin apteekkiluvan Parkkiselle viime viikon torstaina. Apteekkilupaa haki 19 henkilöä.

Parkkinen on tällä hetkellä Tampereen Stockmannin yhteydessä toimivan, kymmenkunta henkilöä työllistävän Apteekki Sykkeen apteekkari. Salen yhteydessä toimiva Vesilahden apteekki on Sykkeen sivuapteekki.

Jyväskylästä syntyisin oleva Parkkinen on toiminut apteekkarina lähes 11 vuotta.

– Olen työskennellyt tavallaan samassa apteekissa, joka on vaihtanut vain paikkaa ja nimeään, Parkkinen kertoo.

Toijalassa toimivaa Akaan Apteekkia Parkkinen kuvailee kiinnostavaksi vaihtoehdoksi.

– Minua kiinnosti lähteä katsomaan erityyppistä apteekkia kuin on tavarataloapteekki. Maaseudun rauhassa oleva apteekki oli kiinnostava vaihtoehto.

Parkkinen ei vielä osaa sanoa tarkkaa ajankohtaa, milloin hän aloittaa Akaassa. Hän toivoo sen tapahtuvan alkusyksyyn mennessä. Apteekkiluvan myöntämiseen liittyvä valitusaika päättyy kesäkuun alussa.

Uuden apteekkarin valinta Toijalaan tuli ajankohtaiseksi, kun Ulla-Maija Kimmel valittiin apteekkariksi Suoraman apteekkiin Kangasalle.

Kirsi Parkkinen on valittu Akaan Apteekkariksi Toijalaan. Kuva Pekka Sipola.

 

Akaan Apteekki kiinnosti 19 hakijaa. Apteekkiluvat myöntää Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea. Kuva Asta Kohonen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.